14/06/2011

Toronto Baptisti Koguduse 62. aastapäev

"Ma tahan laulda Issandale oma eluaja..."



Ps 104:33






Toronto Baptisti Kogudus tähistas 12. juunil oma 62. aastapäeva. Sellel puhul oli külalisjutlustajaks kutsutud pastor Joosep Tammo koos abikaasa Aimega Vancouveri Ühendatud Eesti Baptisti Kogudusest. Külalised jõudsid kohale 7. juunil. Järgmisel päeval oli Piiblitund, mille korraldas seekord koguduse naisring Asta Kaupsi juhatusel. Palve tähtsusest kõneles Aime Tammo, oma emast rääkis Joosep Tammo. Kaetud oli kohvilaud.





Aime Tammo rääkis palve tähtsusest

Joosep Tammo rääkis oma emast Selma Tammost


Ühiselt lauldi vanu toredaid laule



Koosolek Ehatares






Pärast külastati Eesti Vanadekodu Ehatares, kus pastor Joosep Tammo jagas Jumala Sõna. Ta andis edasi Jeesuse sõnad: "Teie süda ärgu ehmugu! Uskuge Jumalasse ja minusse!"


Joosep Tammo Ehatares




Pärast Ehataret külastas Joosep Tammo pastor Jüri Puusaagi. Pärast jalutuskäiku Ontario järve ääres kattis Elle Puusaag külalistele väga maitsva õhtusöögilaua. Vahetati mõtteid eestlaste vaimulikust tööst Torontos ja Vancouveris.



Pühapäeva hommikul kogunes kogudus oma armsaks saanud kirikusse. Rõõm oli näha oma vanu tuttavaid. Laulis koor, pastor Jüri Puusaag andis ülevaate 62- aastase koguduse ajaloost. Lapsed ja noored saadeti palves pühapäevakooli ja seejärel jutlustas pastor Joosep Tammo Jh 20: 19-23 põhjal "väikesest" ja suurest nelipühist koguduse elus.



Alguspalve




Pastor Jüri Puusag




Koguduse koor











Pastor Joosep Tammo




Pärast jumalateenistust koguneti alla saali, kus oli kaetud külm laud ja joodi kohvi. Ülevaate koguduse kolmest erinevast generatsioonist andsid Marika ja Paul Vilbiks.




Keskealiste põlvkond laulab oma laulu




Noorteansambel




Koguduse asutajaliikmed




Õhtusöögiks olid külalised kutsutud perekond Vilbiksite juurde




Esmaspäeva õhtul külastasid Aime ja Joosep Tammo ning Viive ja Kalle Medri õde Varje Raidi



No comments:

Post a Comment