01/08/2011

Pühapäev, 24.juuli 2011.a.

„Veereta Jehoova peale oma tee ja looda Tema peale; küll Ta toimetab kõik hästi!“ Ps.37:51

Teenistus algab lauludega „Jumal, Sind me kiidame“ ja „Armastuse imevägi“. Algussõna ja palve teeb v.Villi Vink, kes ka kuni uue pastori jutluseni tänast teenistust juhatab.

Ta loeb Mt.20 peatükist töötegijatest viinamäel ning märgib armsasti ja tabavalt ära, et ka uued kohalejõudnud on kui 11. tunni töötegijad. Lauldakse veel „Küll kallis on näha sõpru“, „Me elu on kui suvepäev“ ja „Issand, tänu olgu Sulle!“ Uus pastor toob esiti kuhjaga tervitusi Eestimaalt ning seejärel jutlustab oma elu kuldsalmi- Ro.8:31 b põhjal teemal „Kui Jumal on meie poolt, kes võib olla meie vastu?“ Koos õnnitletakse tänase päeva sünnipäevalast Heldur Jäägerit ning mõne päeva pärast oma sünnipäeva tähistavat õ.Erna Truud. Jumalateenistus lõpeb ühislauluga „Ainult Sind, mu armas Jeesus“.

Seejärel on all saalis armas vastuvõtt, mille avab Anne Lepik.



Sooje tervitussõnu ütlevad vennad Peter Lepik, Herbert Kirves, Erich Tõkke ning emeriitpastor Artur Proos, keda päev varem võisime tema kodus külastada; pr.Viitra tervitab meid Eesti Seltsi nimel, ning õ.Hanna Liiva toob tervisi ka Mare Toompuu poolt. Thomas Kirves, kes äsja oli saabunud abikaasaga tagasi tulikuumast Torontost, jagab sealseid palavaid muljeid.


Erna ja Herbert Kirves


Kahte hiidlast- Varje Kajastet ja Erna Lepikut-  ühendab midagi enamat kui vaid ilus kodusaar

                                              
Thomas jagab kuumi muljeid Torontost


Kaunis vastuvõtulaud


Tunneme end tõpoolest omade keskel!


Sünnipäevalapsed Erna Truu ja Heldur Jääger

Õhtul on veel armas võimalus olla koos tänase sünnipäevalapse-Heldur ja Tiiu Jäägeri ning nende tütre Tina, väimehe Cristopheri ja 2 tütrega.
  

Kaks Heldurit ning Tiiu ja Varje


Helduri ja Tiiu tütar Tina abikaasa Cristopheri ja tütardega


No comments:

Post a Comment