06/10/2011

„Jehoova on Jumal ja tema on meile paistnud nagu valgus.” Ps.118:27 Pühapäev, 2.oktoober ja eelnenud päevad


Oktoobrikuu esimest pühapäeva alustame kiidulauluga „Kõik me Issandat nüüd kiitke“, mille järel


loeb Pühakirja Rooma kirja 5.peatükist esimesed 5 salmi ja juhatab meid alguspalvele v.Jaan Lepik. Nüüd kõlab ühislaul “Tõusnud on jälle päike” ja



kaunile laulule lisab ilu õ.Erli Lepik, kes loeb 2 luuletust. Siis laulame koos laulu „Ma tean üht ust, mis lahti on“ ning korjanduse ajal heliseb laul "Ei tea, miks Jumala armastus“. Vend Andres Kirves tänab ohvri ning pastor palvetab haigete eest ning siis laulame veel palvelaulu „Sügavalt, sügavalt vajuta mind“. Tänane jutlus on Jeesuse järgimisest Mk.10:17-22 salmide põhjal.


Palve järel koondame oma südamed ja mõtted Issanda surma mälestusele ja laulame laulu “Meelde tuletage, kuidas Jeesus”. Meie teenistus lõpeb „Meie Isa palve“, 121.Psalmi lugemise ja kiidulauluga „Kiida Jeesust, mu hing“.

Muidu on nädal möödunud suhteliselt vaikselt. Varje on endiselt pärast pikka aega kestnud kõhuprobleeme suhteliselt nõrk. Siiski oleme püüdnud käia veidi jalutamas,


ka olime kolmapäeval Liidia Naano juures.


Neljapäeval käisin vaatamas dr.Artur Proosi, kes ka end üpris nõrgana tunneb. Palvetame ikka oma armsate eest, kaasaarvatud v.Valdur Nõmme.


Lõpetan veel mõne siinse vaatega meie akendest, mis tõestab üpris ilmekalt, et



ka tihedale udule järgneb


päikeseline hommik,



rääkimata võluvatest loojangutest!

No comments:

Post a Comment